Grondwerken in Wijnegem

René Adriaensen is de referentie voor grondwerken in Wijnegem. Voor graafwerken, grondverzet of tuinaanleg is er slechts één adres. Ook als u een ruimdienst nodig heeft in Wijnegem rekent u op de jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis van René Adriaensen.

Graafwerken in Wijnegem

Zowel voor kleine als grote graafwerken in de regio Wijnegem bent u bij René Adriaensen aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis stellen ons in staat om allerhande graafwerken uit te voeren aan een scherpe prijs. Bij ons geen dubbelzinnige benamingen of onverwachte kosten, René Adriaensen bezorgt u een gedetailleerde offerte en zorgt er voor dat de afgesproken prijs en termijn niet overschreden worden.

  • Een zwembad of vijver uitgraven
  • Een regenwaterput plaatsen of verwijderen
  • Een beerput of septische put plaatsen of verwijderen

Reken op René Adriaensen voor graafwerken in Wijnegem

Grondverzet in Wijnegem

Onder grondverzet verstaan we het uitgraven, vervoeren en terug aanvullen van de afgegraven bodem. Afhankelijk van de grondwerken die u wilt laten uitvoeren kunnen we de afgegraven grond ter plekke hergebruiken of afvoeren naar een andere locatie.

Reken op onze jarenlange ervaring wanneer u bv grond wilt laten nivelleren en een terras of parking aanleggen. René Adriaensen is namelijk dé referentie voor grondverzet in Wijnegem.

Tuinaanleg in Wijnegem

Tuinaanleg behoort tot de specialiteiten van René Adriaensen, uw favoriete partner voor het aanleggen van tuinen en parkjes in Wijnegem. Heeft u zwarte grond of tuingrond nodig? Vanuit Zoersel zijn we snel ter plaatse in Wijnegem.

Reken steeds op de jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis van René Adriaensen als u een tuin wilt aanleggen in Wijnegem.

Ruimdienst in Wijnegem

Doe beroep op de ruimdienst van René Adriaensen als u in Wijnegem een septische put of waterput wilt laten ledigen of reinigen. Het ruimen van regenwaterputten en septische putten heeft al lang geen geheimen meer voor de ervaren vakmensen van René Adriaensen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare ruimdienst in Wijnegem die bovendien snel ter plaatse is? Bij René Adriaensen moet u zijn!

Meer weten? Contacteer ons!