Grondwerken 2018-06-07T08:56:01+00:00

Grondwerken

Grondwerken door Rene Adriaensen. U kan op ons rekenen voor graafwerken, grondverzet, nivelleren en afvoeren of leveren van grond en tuingrond in Antwerpen!

U kan bij Adriaensen in Zoersel (prov Antwerpen) terecht voor grondwerk. Onze grondwerken omvatten graafwerken, grondverzet en tuinaanleg. Door onze professionele aanpak van graafwerken zijn wij in staat uw regenwaterput, mazouttank, septische put of beerput te plaatsen of verwijderen. Voor grondverzet kan u eveneens bij ons terecht. Onze ervaren professionals zorgen voor het nivelleren van uw grond of voor het leveren en afvoeren van grond.
Tuinaanleg behoort ook tot onze specialiteiten. Na het nivelleren van uw tuin zorgen we voor het afvoeren of leveren van zwarte tuingrond.

Graafwerken

Voor een septische put plaatsen, verwijderen van een mazouttank en andere kleine graafwerken zit u goed bij René Adriaensen in Antwerpen! Vanuit ons hoofdkwartier in Zoersel zorgen we steeds voor een snelle en professionele oplossing.

grondverzet

Grondverzet

Uw grond nivelleren en bv een terras aanleggen? Adriaensen doet uw grondverzet. Het afvoeren van de surplus of het leveren van het tekort aan grond wordt verzorgd aan een scherpe prijs.

tuinaanleg

Tuinaanleg

Zwarte grond laten leveren en uw tuin of gazon aanleggen? Slechts één adres: Rene Adriaensen verzorgt uw tuinaanleg. Regio Zoersel, prov Antwerpen.