Graafwerken 2018-06-01T10:39:32+00:00

Graafwerken

Voor een septische put plaatsen, verwijderen van een mazouttank en andere kleine graafwerken zit u goed bij René Adriaensen in Antwerpen! Vanuit ons hoofdkwartier in Zoersel zorgen we steeds voor een snelle en professionele oplossing.

Dankzij de professionele invulling die Adriaensen geeft aan zijn graafwerken, bent u steeds aan het juiste adres als u bv.

  • Een vijver wil aanleggen
  • Een zwembad wil laten uitgraven
  • Een regenwaterput wil laten plaatsen of verwijderen
  • Een mazouttank wil laten plaatsen of verwijderen
  • Een beerput of septische put wil laten plaatsen of verwijderen

Wij bieden steeds een competitieve prijs voor al uw grondwerken.

Septische put plaatsen

Een septische put laten plaatsen is in veel gevallen verplicht. Deze septische put verzamelt het afvalwater van uw huis, met de bedoeling dit water te filteren voor het in de riolering terecht komt.

Onze specialisten kunnen voor een scherpe prijs uw septische put plaatsen. Kiezen voor een René Adriaensen is kiezen voor snelle en probleemloze graafwerken.

Regenwaterput plaatsen

Een regenwaterput is de perfecte manier om regenwater op te vangen en te gebruiken, zodat u kostbaar drinkwater kan besparen waar nodig.

Ook een regenwaterput kan u laten plaatsen door onze vakmensen. Wij zorgen voor een vlotte en probleemloze plaatsing van uw regenwaterput, tegen een scherpe prijs.
 
Contacteer ons vrijblijvend voor al uw grote en kleine graafwerken in regio Zoersel (prov Antwerpen)

Kleine en grote graafwerken