Graafwerken

Voor een septische put plaatsen, verwijderen van een regenwaterput en andere kleine graafwerken zit u goed bij René Adriaensen in Antwerpen! Vanuit ons hoofdkwartier in Zoersel zorgen we steeds voor een snelle en professionele oplossing.

Dankzij de professionele invulling die Adriaensen geeft aan zijn graafwerken, bent u steeds aan het juiste adres als u bv.

  • Een vijver wil aanleggen
  • Een zwembad wil laten uitgraven
  • Een regenwaterput wil laten plaatsen of verwijderen
  • Een beerput of septische put wil laten plaatsen of verwijderen

Wij bieden steeds een competitieve prijs voor al uw grondwerken.

Septische put plaatsen

Een septische put laten plaatsen is in veel gevallen verplicht. Deze septische put verzamelt het afvalwater van uw huis, met de bedoeling dit water te filteren voor het in de riolering terecht komt.

Onze specialisten kunnen voor een scherpe prijs uw septische put plaatsen. Kiezen voor een René Adriaensen is kiezen voor snelle en probleemloze graafwerken.

Regenwaterput plaatsen

Een regenwaterput is de perfecte manier om regenwater op te vangen en te gebruiken, zodat u kostbaar drinkwater kan besparen waar nodig.

Ook een regenwaterput kan u laten plaatsen door onze vakmensen. Wij zorgen voor een vlotte en probleemloze plaatsing van uw regenwaterput, tegen een scherpe prijs.

Zwembad uitgraven

Wilt u een zwembad plaatsen? Dan moet er natuurlijk eerst gegraven worden. Voor het uitgraven van een zwembad schakelt u best een grondwerkbedrijf in. Wij verzorgen een perfecte voorbereiding, zodat de zwembadspecialist geen moeite heeft bij het plaatsen van de kuip. Dankzij ons uitgebreid machinepark kunnen wij uw zwembad ook in een kleine tuin moeiteloos uitgraven.

Vijver of zwemvijver uitgraven

Naast zwembaden, kan u ons ook inschakelen voor het uitgraven van uw vijver of zwemvijver. Zowel kleine vijver als grote zwemvijver uitgraven is voor ons geen enkel probleem: wij maken de kuil volledig naar uw wensen, zodat u snel met de bedekking of beplanting van uw nieuwe vijver kan beginnen.

Omdat we eindelijk van ons pensioen gaan genieten, werd onze dienst grondwerken onlangs overgenomen door J. Braspenningx. Via onderstaande formulier kan u hen contacteren.

    Kleine en grote graafwerken