Grondverzet

Uw grond nivelleren en bv een terras aanleggen? Adriaensen doet uw grondverzet. Het afvoeren van de surplus of het leveren van het tekort aan grond wordt verzorgd aan een scherpe prijs.

Grondverzet is het uitgraven, vervoeren en terug aanvullen van de uitgegraven grond. Afhankelijk van de grondwerken die uitgevoerd worden kunnen we de uitgegraven bodem ter plekke hergebruiken, kunnen we ze naar een andere plaats afvoeren of kunnen we uitgegraven grond van een andere plaats leveren. Doe beroep op onze diensten als u bv een terras of parking wilt aanleggen.

Grond nivelleren

Het nivelleren van grond is het zo egaal mogelijk maken van uw grond, als voorbereiding voor andere werken, zoals het aanleggen van een tuin of parkeerterrein. René Adriaensen werkt met de beste machines om uw grond perfect egaal te nivelleren.
Voor het uitgraven of nivelleren van grond is er slechts één adres. Grondwerken Rene Adriaensen verzorgt uw grondverzet aan een competitieve prijs.

Omdat we eindelijk van ons pensioen gaan genieten, werd onze dienst grondwerken onlangs overgenomen door J. Braspenningx. Via onderstaande formulier kan u hen contacteren.

    Grondverzet

    Grondverzet