Ruimdienst in Schoten

De ruimdienst van René Adriaensen is een begrip in de regio Schoten. Ook voor allerhande grondwerken (graafwerken, grondverzet) of tuinaanleg is er slechts één adres. Voor vakmanschap aan een scherpe prijs rekent u op René Adriaensen.

Ruimdienst in Schoten

Doe beroep op de ruimdienst van René Adriaensen als u in Schoten een septische put of waterput wilt laten ledigen of reinigen. Het ruimen van regenwaterputten en septische putten heeft al lang geen geheimen meer voor de ervaren vakmensen van René Adriaensen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare ruimdienst in Schoten die bovendien snel ter plaatse is? Bij René Adriaensen moet u zijn!

Tuinaanleg in Schoten

Tuinaanleg behoort tot de specialiteiten van René Adriaensen, uw favoriete partner voor het aanleggen van tuinen en parkjes in Schoten. Heeft u zwarte grond of tuingrond nodig? Vanuit Zoersel zijn we snel ter plaatse in Schoten.

Reken steeds op de jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis van René Adriaensen als u een tuin wilt aanleggen in Schoten.

Omdat we eindelijk van ons pensioen gaan genieten, werden onze ruimdienst en onze dienst tuinaanleg overgenomen door Ruimingswerken Geys. Via onderstaande formulier kan u hen contacteren.

  Graafwerken in Schoten

  Zowel voor kleine als grote graafwerken in de regio Schoten bent u bij René Adriaensen aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis stellen ons in staat om allerhande graafwerken uit te voeren aan een scherpe prijs. Bij ons geen dubbelzinnige benamingen of onverwachte kosten, René Adriaensen bezorgt u een gedetailleerde offerte en zorgt er voor dat de afgesproken prijs en termijn niet overschreden worden.

  • Een zwembad of vijver uitgraven
  • Een regenwaterput plaatsen of verwijderen
  • Een beerput of septische put plaatsen of verwijderen
  • Een mazouttank plaatsen of verwijderen

  Reken op René Adriaensen voor graafwerken in Schoten

  Grondverzet in Schoten

  Onder grondverzet verstaan we het uitgraven, vervoeren en terug aanvullen van de afgegraven bodem. Afhankelijk van de grondwerken die u wilt laten uitvoeren kunnen we de afgegraven grond ter plekke hergebruiken of afvoeren naar een andere locatie.

  Reken op onze jarenlange ervaring wanneer u bv grond wilt laten nivelleren en een terras of parking aanleggen. René Adriaensen is namelijk dé referentie voor grondverzet in Schoten.

  Onze dienst grondwerken werd overgenomen door J.Braspenningx. Via onderstaande formulier kan u hen contacteren.