Ruimdienst

Uw septische put laten ledigen of uw beerput of regenwaterput laten reinigen? Dat kan bij René Adriaensen, ruimdienst in Antwerpen.

Omdat onze ruimdienst over een uitgebreid wagenpark beschikt, zijn we in staat om moeiteloos diverse ruimingswerken uit te voeren. Voor het ledigen en reinigen van regenwaterputten of het ruimen van septische putten of beerputten, ben je bij Rene Adriaensen steeds aan het juiste adres.

Uw toilet is verstopt? De lavabo is verstopt? Een volle beerput (ook sterfput of aalput) kan verschillende ongemakken met zich meebrengen. Dankzij onze vlotte service zijn uw problemen snel weer van de baan. Naast het ruimen van uw septische put kan u bij ons ook terecht om uw regenput of regenwaterput te laten ledigen of reinigen. We zorgen ervoor dat uw septische put of regenwaterput weer helemaal in orde is en dat u terug kunt genieten van schoon en proper water.

U kan op onze ruimdiensten rekenen voor het reinigen, leegmaken of verwijderen van uw beerput of regenwaterput, volgens de regels van de kunst én aan de scherpste prijs. U vindt Rene Adriaensen in de regio Zoersel (prov Antwerpen). Onze ontstoppingsdienst staat altijd voor u paraat.

Septische put ledigen

Voor het ledigen van uw septische put kan u rekenen op de vakmensen van Adriaensen! Wij zorgen voor een snelle en professionele oplossing, zodat u achteraf niet moet alles moet opkuisen.

Door veelvuldig en regelmatig gebruik geraakt uw septische put langzaam verstopt. Dit merkt u aan verstopte leidingen en slecht doorspoelende afvoerputten. Het is belangrijk dat u dan zo snel mogelijk uw septische put laat ledigen, om permanente schade te vermijden.

Regenput reinigen

Uw regenput moet u regelmatig reinigen, best om de paar jaren. Dit omdat er zich na enige tijd een sliblaag vormt op de bodem, die het water in de put erg vervuilt. Als u uw regenput niet op tijd laat reinigen krijgt u een smerige geur en vuil bruin water, dat u dus liever niet meer gebruikt.

Ook voor het reinigen van uw regenwaterput kan u rekenen op de vakmensen van Adriaensen. Wij zorgen voor een grondige en professionele reiniging van uw regenwaterput, zodat u het water zonder zorgen kan blijven gebruiken.

Omdat we eindelijk van ons pensioen gaan genieten, werd onze ruimdienst onlangs overgenomen door Ruimingswerken Geys. Via onderstaande formulier kan u hen contacteren.

    ruimdienst

    Ruimingswerken en reinigingswerken

    Ruimen en verwijderen van beerput, aalput, septische put, sterfput en tank.