Beerput ledigen

Uw beerput laten ledigen of reinigen? Reken op R. Adriaensen, specialist voor het ruimen, leegmaken en reinigen van beerputten in Antwerpen.

Een beerput is anders dan een septische put. De beerput is niet meer dan een opslagplaats voor al het afvalwater van uw woning. Er is geen afvoer naar de rioleringen, waardoor u een beerput regelmatig moet laten ledigen. Over het algemeen moet u een beerput om de 2 jaar laten ledigen om problemen te vermijden.

Wanneer uw beerput laten ledigen?

Zoals we al zeiden zal u uw beerput ongeveer om de 2 jaar laten ledigen en reinigen. Natuurlijk hangt dit ook af van de grootte van de beerput en het aantal personen in huis. Sommige beerputten zullen elk jaar geruimd moeten worden, terwijl u andere beerputten slechts om de 3 jaar moet laten ledigen. Maar wanneer merkt u dat het echt tijd is?

De symptomen van een overvolle beerput zijn duidelijk: een toilet dat verstopt raakt en/of een vieze geur verspreidt. Het waterpeil in de wc-pot dat hoger staat dan normaal. Ook klokkende geluiden bij het doorspoelen wijzen op een volle beerput.

Omdat we eindelijk van ons pensioen gaan genieten, werd onze ruimdienst onlangs overgenomen door Ruimingswerken Geys. Via onderstaande formulier kan u hen contacteren.

    ruimdienst

    Beerput ledigen

    Ruimen en reinigen van uw beerput.