Tuinaanleg

Zwarte grond laten leveren en uw tuin of gazon aanleggen? Slechts één adres: Rene Adriaensen verzorgt uw tuinaanleg. Regio Zoersel, prov Antwerpen.

Tuinaanleg is één van onze specialiteiten. Wij verzorgen de aanleg van uw tuin of gazon tot in de puntjes.
U kan door ons de zwarte grond of tuingrond die u nodig heeft laten leveren. Wij verzorgen het nivelleren van uw tuin, zodat u meteen met het aanleggen van uw tuin kan beginnen.
In de regio Zoersel is Rene Adriaensen ondertussen een begrip, met tevreden klanten verspreid over de hele provincie Antwerpen.

Inzaaien van gazon en grasveldjes

Wanneer u een gazon of grasperkje wilt laten inzaaien kan u uiteraard ook rekenen op de jarenlange ervaring van Rene Adriaensen. Vanuit Zoersel sturen we onze vakmensen op pad om uw gazon of grasveld in te zaaien. De grootte van uw perceel doet er niet toe want met ons professioneel materiaal kunnen we elke oppervlakte aan.

Teelaarde, tuinaarde of zwarte grond kopen

Zwarte grond of zwart zand is een in de volksmond veelgebruikte naam voor teelaarde. Ook tuingrond of tuinaarde wordt wel vaker gebruikt om deze grond, die een zwarte kleur heeft, te benoemen.

Teelaarde is echt niet zomaar gewoon zwart zand: het is niet bemestte en ongemengde grond, waardoor het veel meer voeding biedt aan uw bodem en dus een stuk beter is voor uw tuin!
Bij tuinaanleg kan u de tuinaarde het beste combineren met potgrond voor de beste groei van uw planten, groenten en bloemen.

Uw tuingrond of teelaarde kopen? Dat doe je bij Adriaensen. Wij leveren zwarte grond op locatie!

Omdat we eindelijk van ons pensioen gaan genieten, werd onze dienst tuinaanleg onlangs overgenomen door Tuinwerken Geys. Via onderstaande formulier kan u hen contacteren.

    tuinaanleg

    Tuinaanleg